Opruimcoach Lilian op L1 radio route regio Limburg

Megaleuk en een beetje trots šŸ˜Š! Want ik werd gebeld door Rian Moonen van L1 voor het programma route regio. Ze wilde een gesprek hebben over opruimcoaching in Limburg. En met name over de vraag: “waarom is het vak opruimcoach, professional organizer, verhuishulp, of hulp bij opruimen in Limburg nog niet zo bekend?” Dit interview werd op dinsdag 30 maart uitgezonden.

Een uitpuilende berging, zolder of kelder, bureau vol papieren of kasten waarvan je de deuren snel dicht moet gooien voordat er iets uitvalt…. Een huis netjes houden is niet makkelijk. Telkens probeer je het weer, maar blijvend opgeruimd zijn lukt niet! Je wil je huis op orde.

Gelukkig is er een nieuwe trend: opruimcoaches. Iemand komt bij jou thuis langs om een begin te maken aan een opgeruimd huis. Samen dingen sorteren en het daarna zelf makkelijk kunnen bijhouden, dat wil toch iedereen? Want opgeruimd staat netjes!

Al moeten we in Limburg nog een beetje wennen aan het idee, dat merken wij als opruimcoaches ook.
Je hoeft je dus niet te schamen, iedereen kan wel eens een handje hulp gebruiken, luister mee en je bezwaren verdwijnen!

Leuk als je luistert via deze link. Er zijn 2 stukjes interview, 1 in blauwe balk en de ander in foto van de opnamestudio.

Dit bericht heeft 1 commentaar

  1. Nicolle

    Opgeruimd staat netjes: echt een aanrader!! Zo fijn, eindelijk weer rust en ruimte in huis, altijd zelf voorgenomen, maar het kwam er nooit van! Lilian is die stok achter de deur, dan maak je samen meters en komt het er eindelijk van: heerlijk!!!

Geef een reactie