Goed Georganiseerd professional organizersFoto van Patricia Gorissen
Maastricht
Tel. 06-41590820

Patrice Gorissen (1971) ondervond al vroeg in haar carrière dat een slimme werkwijze en goed gestructureerde werkplek van levensbelang zijn in een hectische werkomgeving. Ze werkte onder meer als directiesecretaresse, facilitair manager en financial controller en leerde zo alles over logistieke processen en bedrijfsvoering. In 2007 richtte ze Goed Georganiseerd professional organizers op en 2 jaar later werd ze fulltime ondernemer.

In de loop der jaren volgde ze diverse trainingen op het gebied van coaching en communicatie. Ook haar brede ervaring met ICT wendt ze aan ten gunste van haar klanten bij Goed Georganiseerd.

Het beroep van professional organizer trekt haar vanwege de diversiteit aan opdrachten en problematieken. Telkens weer vindt ze het een uitdaging om de juiste oplossing voor de klant te vinden en te zoeken naar een aanpak die écht werkt. Maar vooral merkt ze hoezeer professional organizing in een behoefte voorziet en geniet ze ervan dat ze concrete oplossingen kan bieden voor hele concrete problemen. Zeker in de huidige informatiemaatschappij kampen steeds meer mensen met ‘overload’-problemen en lang niet iedereen weet die problemen het hoofd te bieden.

“Tegenwoordig worden we overspoeld met spullen, activiteiten en informatie, het aanbod is nagenoeg onbeperkt. Het is goed om daar bewust mee om te springen en te beseffen dat het gewoon niet allemaal hoeft. Dat betekent dat je keuzes moeten durven maken, zodat je een goede balans kunt vinden in het leven, thuis en in je werk. Niet makkelijk, maar wel noodzakelijk.”

meer info

Geef een reactie