Saskia van Eijnatten, Sittard-Geleen en omstreken.

Orden Je Leven begeleidt en adviseert bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte.

Opgeleid tot ergotherapeut heb ik een aantal jaren met veel plezier in een groot revalidatiecentrum gewerkt. Na de geboorte van onze kinderen heb ik in een aantal administratieve en secretariële functies gewerkt, die mij ruime ervaring hebben gegeven met organiseren, regelen en zaken op orde brengen. Overigens vergt het bestieren van een vijfkoppig gezin óók organisatietalent!

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan: in mijn laatste functie als officemanager bekroop mij steeds vaker het gevoel, dat ik niet gemaakt ben om alleen maar werk te verrichten aan een computer. Ik miste het persoonlijke contact met klanten steeds meer en ben daarom op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging: die van Professional Organizer.

Ik 2017 heb ik de training tot Professional Organizer gevolgd bij de NBPO en ben daarna de start van mijn bedrijf Orden Je Leven gaan voorbereiden. De eerste jaren heb ik mijn werk als P.O. gecombineerd met mijn bestaande baan. Maar sinds 1 januari jl. heb ik, na 11,5 jaar in loondienst te hebben gewerkt, de stap gezet om volledig voor het professional organizen te gaan: ik ben nu zelfstandige! Ik kan me nu volledig inzetten voor en oprechte aandacht geven aan klanten die mij met hun vragen benaderen.

Ik zet mij in voor particuliere doelgroepen als:

alleenstaanden, senioren, gezinnen-met-kinderen, mantelzorgers

en heb me gespecialiseerd in nabestaandenbegeleiding.

Overigens kruiste er recent een bedrijfs-gerelateerde vraag mijn pad en daar heb ik ook volmondig “ja” op gezegd!

Klanten kunnen bij mij terecht voor de meest uiteenlopende vragen m.b.t.:

ontspullen en opruimen,

het ordenen van de administratie en/of mailbox,

van groot naar kleiner gaan wonen,

de planning (time-management)

Ik draag bovendien ons vak graag uit en zorg er dan ook voor, dat ik op verschillende plaatsen en bij verschillende organisaties aandacht vraag voor de werkzaamheden van professional organizers.

www.ordenjeleven.nl

info@ordenjeleven.nl

mob.tel.: 06-36518120