Diana van der Hoek

🏠 » Organizers » Diana van der Hoek

Waarom ben ik als Professional Organizer gaan werken?

Na ruim 20 jaar binnen de (jeugd)hulpverlening te hebben gewerkt heb ik in 2006 besloten om fulltime als professional organizer te gaan werken en ben ik “de Opruimpraktijk” gestart

Deze keus is mede tot stand gekomen vanuit mijn werk- en persoonlijke ervaring met mensen waar ik zag dat sommige mensen door ziekte, door een geestelijke en of lichamelijke beperking, een burn-out of door een heftige situatie zoals het overlijden van een familielid, een scheiding of verhuizing de grip op hun huishouden en leven (tijdelijk) dreigden kwijt te raken.

Door hen te helpen bij het opruimen van hun woon-, of werkomgeving of door de organisatie van hun verhuizing samen met hen uit te voeren kregen zij weer hun energie en overzicht terug.

Vervolgens heb ik met succes de opleiding tot Professional Organizer bij NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging Professional Organizers) afgerond. Sinds 2007 ben ik officieel aangesloten bij deze beroepsvereniging.

Daarnaast heb ik in 2008 de opleiding tot verkoopstylist bij House of KIKI gevolgd en heb sinds  2012 beide takken van sport samengevoegd  in de bedrijfsnaam:

” de Opruimpraktijk en de Verkoopversneller “.

Doelgroepen waar ik me vooral op richt zijn :

  • Senioren en hun mantelzorgers meer info Senior Organizers Limburg 
  • Drukke tweeverdieners met of zonder kinderen
  • Alleenstaande werkende vrouwen

Wat mij verder heel erg aanspreekt is het bieden van maatwerk. En dat elke klant een andere aanpak vereist. Ik begeleid de klant tijdelijk in zijn/haar leven tot hij/zij zelf weer in staat is om de regie over zijn/haar leven op te pakken.

Wat zijn mijn specialisaties?

Ik heb als beroepskeuzeadviseur, hulpverlener, coach en trainer mensen zowel individueel en groepsgewijs begeleid binnen het onderwijs, het bedrijfsleven en de jeugdhulpverlening.  En ik beschik zowel over kennis als ervaring op gebied van gedrags-, gezins-, en opvoedingsproblemen en ben bekend met ADHD, Autisme

Mijn kracht ligt in het goed luisteren, waarnemen en analyseren van problemen waar ik vervolgens een praktische oplossing voor kan aanbieden. Daarnaast geef ik advies over het hergebruiken van spullen, over andere gebruiksfuncties en inrichting van bestaande ruimtes. Daar kan veel extra ruimte mee gecreëerd worden en kan ook veel geld bespaard worden.

Ik beschik over veel technisch praktisch kluservaring (door mijn opleiding en werkzaamheden als meubelmaker, bouwcoördinator binnen ons (klussen)bedrijf. Ook kan ik met een heel klein budget, door gebruik van de juiste accessoires en door b.v een andere kleurgebruik snel een ander en opgeruimd effect creëren.

Als verkoopstylist zie ik heel snel wat en hoe een huis moet worden aangepakt om het goed verkoopklaar te maken en snel en voor een goede prijs verkocht te krijgen. 

Heb jij ondersteuning of advies nodig? Neem geheel vrijblijvend contact op met een organizer bij jou in de buurt!