Wat te doen met je “overbodige” spullen/kleding?

Je pakt regelmatig een kast of ruimte aan. Alle spullen netjes in bakjes, op kleur, gevouwen of een op mooie stapel en kijkt tevreden naar het resultaat? Niet lang daarna is je kast weer terug bij af….. dat komt omdat je de rommel hebt georganiseerd i.p.v. echt op te ruimen en structuur aan te brengen.

Dit wordt opbergen genoemd. Niet te verwarren met opruimen. Echt opruimen begint met dingen wegdoen (ontspullen), keuzes maken en loslaten. Daarna ontstaat er een blijvend opgeruimd resultaat! Hiermee helpen we je graag!

De spullen waar je afscheid van neemt kun je vaak nog verkopen. Op deze manier is de investering in een opruimcoach snel terugverdiend. Weggeven is ook een optie, we helpen je graag met het vinden van een goed doel.

voorbeeld vinted

Kleding verkoopt erg goed op Vinted, zo verdien jij een zakcentje en maak je de koper blij met zijn “nieuwe” kledingstuk voor een kleine prijs, een win win situatie.

Een opruimcoach helpt dus niet alleen met opruimen maar ook met het proces daarna. http://www.opgeruimdstaatnetjesbylilian.nl

Geef een reactie