De Nationale Opruimweek komt er aan!

🏠 » Blog » De Nationale Opruimweek komt er aan!

De week van 25 t/m 29 maart a.s. is uitgeroepen tot Nationale Opruimweek.

Deze week is enkele jaren geleden door de NBPO in het leven geroepen om professional organizers in Nederland de gelegenheid te geven nog meer bekendheid te geven aan hun beroep en aan de speciale expertise van hun bedrijf.

Bewust is hiervoor de keuze gemaakt de Nationale Opruimweek te laten starten op de maandag nadat de lente begint. De overgang naar een nieuw seizoen maakt dat we zin krijgen in allerlei (opruim-)klussen in huis. Dat is niet voor iedereen een eenvoudige taak, want waar ga je beginnen en hoe pak je dat aan?

Niet alleen in het voorjaar, maar heel het jaar door zetten professional organizers zich in anderen te helpen hun spullen, administratie en tijd te organiseren. Daarom grijpen ook wij, professional organizers die woonachtig en werkzaam zijn in de mooie provincie Limburg, deze week aan om diverse handreikingen te delen en een greep te doen uit ons zeer divers aanbod van op maat gemaakte begeleiding.

Vanaf 25 maart zullen wij dagelijks tips en handreikingen delen om te helpen opstarten met opruimen, dat proces vol te houden en met een goed gevoel af te kunnen ronden.

Volg jij ons ook?

Lilian Baetens, Monique Engelhard, Saskia van Eijnatten, Anke van Gemert, Rachel Ghijsen, Imke Hendrikx en Diana van der Hoek

Heb jij ondersteuning of advies nodig? Neem geheel vrijblijvend contact op met een organizer bij jou in de buurt!