Diana van der Hoek

🏠 » Organizers » Diana van der Hoek

Als professional organizer biedt ik hulp aan klanten door op te ruimen om zo weer grip te krijgen op hun huishouden en leven, die ze soms (tijdelijk) dreigen kwijt te raken door ziekte, een geestelijke en/of lichamelijke beperking, een burn-out of door een heftige situatie zoals het overlijden van een familielid, een scheiding of verhuizing

Door hen te helpen bij het opruimen van hun woon-, of werkomgeving of door de organisatie van hun verhuizing samen met hen uit te voeren kregen zij weer hun energie en overzicht terug.

Doelgroepen waar ik mee werk :

  • Senioren en hun mantelzorgers meer info Senior Organizers Limburg 
  • Drukke tweeverdieners met of zonder kinderen
  • Alleenstaande werkende vrouwen

Wat mij verder heel erg aanspreekt is het bieden van maatwerk. En dat elke klant een andere aanpak vereist. Ik begeleid de klant tijdelijk in zijn/haar leven tot hij/zij zelf weer in staat is om de regie over zijn/haar leven op te pakken.

Wat zijn mijn specialisaties?

Veel kennis en ervaring

Ik heb als beroepskeuzeadviseur, hulpverlener, coach en trainer mensen zowel individueel en groepsgewijs begeleid binnen het onderwijs, het bedrijfsleven en de jeugdhulpverlening.  En ik beschik zowel over kennis als ervaring op gebied van gedrags-, gezins-, en opvoedingsproblemen en ben bekend met ADHD, Autisme

Praktische oplossingen

Mijn kracht ligt in het goed luisteren, waarnemen en analyseren van problemen waar ik vervolgens een praktische oplossing voor kan aanbieden. Daarnaast geef ik advies over het hergebruiken van spullen, over andere gebruiksfuncties en inrichting van bestaande ruimtes. Daar kan veel extra ruimte mee gecreëerd worden en kan ook veel geld bespaard worden.

Kluservaring

Ik beschik over veel technisch praktisch kluservaring (door mijn opleiding en werkzaamheden als meubelmaker, bouwcoördinator binnen ons (klussen)bedrijf. Ook kan ik met een heel klein budget, door gebruik van de juiste accessoires en door b.v een andere kleurgebruik snel een ander en opgeruimd effect creëren.

Verkoopstyling

Daarnaast werk ik ook als verkoopstylist en zie ik heel snel wat en hoe een huis moet worden aangepakt om het goed verkoopklaar te maken en snel en voor een goede prijs verkocht te krijgen. 

Heb jij ondersteuning of advies nodig? Neem geheel vrijblijvend contact op met een organizer bij jou in de buurt!