Peggy Reebeen

🏠 » Organizers » Peggy Reebeen

Mijn naam is Peggy Reebeen en ik ben Professional en Business Organizer in het mooie Zuid-Limburg.

Over mij

Als jong meisje hield ik al van een opgeruimde kamer, van ordenen en van lijstjes. Ik geniet van de rust en het overzicht dat mij dit geeft. Ook in ons gezin heb ik al doende structuur aangebracht om het dagelijkse ritme te vereenvoudigen. Van jas en tas na school op de kapstok, tot het opruimkwartiertje tussen avondeten en toetje. De meeste spullen hebben een vaste plek (en anders verzinnen we een logische) en we hebben veel gedaan aan ontspullen en consuminderen. Zo blijven alleen de spullen over die we gebruiken, die we mooi vinden of waar we blij van worden. Extra bonus is dat daardoor het huishouden eenvoudiger wordt. Ik hoef immers minder te verplaatsen en minder te poetsen. Een opgeruimd en overzichtelijk huis, waar spullen een vaste plek hebben, is een heerlijk gevoel!

Opleiding en werkervaring

Ik ben opgeleid als HBO Social worker. In 2020 heb ik de basisopleiding Professional Organizing gevolgd bij de Huishoudcoach. In 2024 heb ik de opleiding Business Organizing gevolgd bij de School voor Organizing.

Binnen mijn deeltijdfunctie als zorgbemiddelaar deel ik als Business Organizer gevraagd en ongevraagd advies over Outlook, time- en taakmanagement en slimmer werken met collega’s.

Binnen mijn onderneming heb ik ervaring met particuliere klanten, maar ook met klanten die over een PGB vanuit de WMO of WLZ hebben. Ik heb ervaring en affiniteit met ouderen en mensen met een psychische kwetsbaarheid, waaronder verzameldwang, ook wel bekend als ‘hoarding‘. Daarnaast ben ik voor HR-managers inzetbaar bij medewerkers die te maken hebben met werkstress, problemen hebben met het verwerken van de hoeveelheid informatie, moeilijk prioriteiten kunnen stellen of digitale vaardigheden missen.

Nog even dit…

Ik kan mezelf gerust een gestructureerde chaoot noemen. Ik ben openminded, geduldig, ik ben een analytische en creatieve denker en ik ben praktisch ingesteld. Ik hou van yoga, wellness, tuinieren, lezen, reizen, films en uit eten gaan. Herinneringen maken met mijn familie en vrienden. Ik help je graag naar een overzichtelijk en geordend huis of een geordende en overzichtelijke werkplek. We vinden samen een overzichtelijke ordening of werkwijze die bij jou past. Je houdt zelf de regie over alle keuzes. Voor meer informatie of voor het direct maken van een afspraak, bel of mail gerust!

Heb jij ondersteuning of advies nodig? Neem geheel vrijblijvend contact op met een organizer bij jou in de buurt!