Organizen als voornemen voor 2024!

🏠 » Blog » Organizen als voornemen voor 2024!

Nog even en het nieuwe jaar staat weer voor de deur. Zoals elk jaar maken we goede voornemens om het jaar mee te starten. Of we nou kiezen voor meer sporten, gezonder leven en stoppen met roken of dat we kiezen voor het op zoek gaan naar een nieuwe baan. Of ons om willen scholen of eindelijk wat meer tijd aan onze familie en vrienden willen besteden. Voornemens genoeg. In deze blog vertel ik je meer over organizen als voornemen voor 2024!

Misschien is het dan ook eindelijk tijd om goede voornemens te kiezen op het gebied van minder stress. Door te leren hoe je moet plannen en organiseren of je huis op orde te brengen en de chaos de baas te worden door structureel te gaan opruimen. De keus om in het nieuwe jaar aan de slag te gaan met een Professional Organizer is een keuze voor de rest van je leven. Samen aan de slag gaan en je leven weer op orde te krijgen door rust te creëren in huis maar ook in je agenda.

Je kunt kiezen voor ondersteuning van een Professional Organizer, maar je kunt ook een lezing bijwonen die je vele ideeën en tips geeft om al zelf aan de slag te gaan. Zo start ik in 2024 weer met de lezing “Time-management/ Orde op zaken”. Een middag-of avondvullend programma voor organisaties of verenigingen. Aan de orde komen: goed omgaan met tijd en energie, kiezen wat belangrijk c.q. dringend is. Nee leren zeggen, Hoe pak ik opruimen aan en voorkom ik dat het weer een chaos wordt. Stappenplannen en To-do lijstjes maken, zorgen voor rust en verminderen van stress. Maak een keuze voor de toekomst en kies voor jezelf.

Denk daar eens aan als je weer bezig bent met je goede voornemens voor 2024

Een goed 2024!

Lilian Baetens (Professional Organizer)

Heb jij ondersteuning of advies nodig? Neem geheel vrijblijvend contact op met een organizer bij jou in de buurt!