Monique Engelhard | Professional Organizer

Haelen

06-44361155

Heb je vaak het gevoel dat …

Je achter de feiten aanloopt,
Je steeds weer tijd tekort komt?
Je meer rust en structuur in je leven wil?

Maar simpelweg niet weet waar je moet beginnen?

In het dagelijkse leven kan er veel op je afkomen. Je hebt een drukke baan, een gezin, runt het hele huishouden en bent daarnaast misschien nog mantelzorger. Kortom, je houdt veel ballen in de lucht. Als Professional Organizer zorg ik ervoor dat je weer (of meer) tijd overhoudt om dingen te doen die je leuk vindt en jou energie geven.
 
Dit doe ik door je te adviseren en te begeleiden in het aanbrengen van structuur waar nodig. Bijvoorbeeld in je omgeving, administratie of planning. Zie het als een stukje “ontzorgen”, zodat je weer overzicht krijgt, minder stress ervaart en beter in balans bent.

De uitspraak ‘een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd’ heb je misschien wel eens gehoord. Maar hoe doe je dat nu in de praktijk, waar begin je en hoe pak je dat aan? Allerlei vragen die je kunt hebben en waar ik jou bij kan helpen.

Daarnaast ben ik al jaren ervaringsdeskundige op het gebied van mantelzorg. De termen WLZ, WMO en PGB zijn mij niet vreemd en ik weet dat veel zorgvragers omkomen in alle zorgregels.

Hierin kan ik je ook ondersteunen, ik weet hoe fijn het is wanneer iemand met je meedenkt en een stukje zorg uit handen neemt. Ik begrijp heel goed hoe een situatie je soms te veel kan worden. Daarom wil ik je graag helpen met het krijgen van rust, ruimte en overzicht in je huis en hoofd. Je staat er niet alleen voor, samen gaan we aan de slag!

Monique Engelhard

Geef een reactie