Monique Engelhard | Professional Organizer

Haelen

06-44361155

Heb je vaak het gevoel dat …

Je achter de feiten aanloopt,
Je steeds weer tijd tekort komt?
Je meer rust en structuur in je leven wil?

Maar simpelweg niet weet waar je moet beginnen?

In het dagelijkse leven kan er veel op je afkomen. Je hebt een drukke baan, een gezin, runt het hele huishouden en bent daarnaast misschien nog mantelzorger. Kortom, je houdt veel ballen in de lucht. Als Professional Organizer zorg ik ervoor dat je weer (of meer) tijd overhoudt om dingen te doen die je leuk vindt en jou energie geven.
 
Dit doe ik door je te adviseren en te begeleiden in het aanbrengen van structuur waar nodig. Bijvoorbeeld in je omgeving, administratie of planning. Zie het als een stukje “ontzorgen”, zodat je weer overzicht krijgt, minder stress ervaart en beter in balans bent.

De uitspraak ‘een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd’ heb je misschien wel eens gehoord. Maar hoe doe je dat nu in de praktijk, waar begin je en hoe pak je dat aan? Allerlei vragen die je kunt hebben en waar ik jou bij kan helpen.

Of je nu op zoek bent naar hulp bij het opruimen van een kamer, het organiseren van je administratie of het optimaliseren van je werkruimte, als organizer ben ik er om je te helpen en je te begeleiden naar een georganiseerder en efficiënter leven.

Monique Engelhard

Geef een reactie