Imke Hendrikx

🏠 » Organizers » Imke Hendrikx

Even voorstellen: Mijn naam is Imke Hendrikx, woonachtig in de gemeente Horst aan de Maas, Noord-Limburg.

Vanaf 2020 ben ik actief als Werkplektrainer, Opruim & Budgetcoach. Daarnaast geef ik al ruim 25 jaar les als docente economie in het Voortgezet Onderwijs.

Met veel enthousiasme ben ik enkele jaren geleden met mijn bedrijf “De Opruimjuf” gestart. Een nieuwe uitdaging waarin mijn passie voor het overdragen van kennis, het coachen van mensen en m’n economische interesse verweven zijn.

Coaching

Naast de lerarenopleiding bedrijfseconomie en de coachingsopleidingen vanuit het onderwijs, heb ik de opleidingen professional organizer voor de particuliere en zakelijke markt afgerond. Daarnaast ben ik ook gecertificeerd budgetcoach. Dit jaar ben ik gestart met de post-hbo studie voor Senior Professional Organizer. Tijdens mijn werk maak ik graag gebruik van de oplossingsgerichte aanpak. We bekijken samen wat wel werkt, de inzet van nieuwe vaardigheden sluiten aan bij jouw persoonlijkheid. Opruimcoaching is maatwerk waarbij we in samenwerking de handen uit de mouwen steken.

Als moeder van 3 tieners, met een baan in loondienst, een eigen bedrijf en ook nog een sociaal leven, weet ik dat het runnen van een huishouden niet een vanzelfsprekende zaak is. Dagelijks zijn we op zoek naar de optimale balans tussen werk en privé. 

Overzicht en inzicht

Ik kan je begeleiden in het zorgen voor overzicht en inzicht, zowel op privé- als op zakelijk gebied. Denk hierbij aan spullen, papieren, financiële administratie, e-mail en agenda. Met behulp van een andere aanpak weet ik jou te helpen om structuur aan te brengen bij zaken die jij lastig vindt. We gaan aan de slag door te doen! Door op te ruimen en te vergemakkelijken komt er meer tijd en rust voor de dingen in het leven die jij belangrijk vindt.

Imke Hendrikx

Heb jij ondersteuning of advies nodig? Neem geheel vrijblijvend contact op met een organizer bij jou in de buurt!