Monique Engelhard

🏠 » Organizers » Monique Engelhard

Even voorstellen: Mijn naam is Monique Engelhard en ik woon samen met mijn man en dochter in Haelen, Limburg.

In 2021 ontdekte ik het beroep van Professional Organizer en wist ik meteen dat dit mijn droombaan was. Ik ben van nature georganiseerd en het creëren van overzicht en structuur gaat bijna automatisch. Ik besloot mijn passie voor ordenen en organiseren om te zetten in mijn werk.

Als professional organizer en opruimcoach combineer ik zowel praktische organisatie- als coaching aspecten om mensen te helpen bij het opruimen, organiseren en optimaliseren van hun woon- en werkomgeving. Het is mijn passie om anderen te helpen een georganiseerd, functioneel en rustgevend omgeving te creëren waarin ze zich prettig voelen.

Ik heb veel ervaring in het organiseren van verschillende ruimtes en situaties. Waarbij ik op een efficiënte en effectieve manier te werk ga. Ik ben ervan overtuigd dat een opgeruimde en georganiseerde omgeving stress kan verminderen. Zodat je een gevoel van rust en controle ervaart.

Of je nu op zoek bent naar hulp bij het opruimen van je huis, ruimtes beter in te delen, het organiseren van je administratie, je agenda te beheren of je werkplek te organiseren. Er zijn talloze manieren om je leven beter te organiseren. Als organizer kan ik je helpen bij het opzetten van een systeem dat voor jou werkt. En kan ik je tips geven om georganiseerd te blijven.

Als je moeite hebt om te beginnen of als je simpelweg de tijd er niet voor hebt, dan help ik je graag op weg. Begin vandaag nog met het organiseren van je leven. En ontdek de voordelen van een opgeruimde en georganiseerde omgeving.

Heb jij ondersteuning of advies nodig? Neem geheel vrijblijvend contact op met een organizer bij jou in de buurt!