Monique Engelhard

🏠 » Organizers » Monique Engelhard

Even voorstellen: Mijn naam is Monique Engelhard en ik woon samen met mijn man en dochter in Haelen, Limburg.

In 2021 ontdekte ik het beroep van Professional Organizer en wist ik meteen dat dit mijn droombaan was. Ik ben van nature georganiseerd en het creëren van overzicht en structuur gaat bijna automatisch. Ik besloot mijn passie voor ordenen en organiseren om te zetten in mijn werk.

Als professional organizer en opruimcoach combineer ik zowel praktische organisatie- als coaching aspecten om mensen te helpen bij het opruimen, organiseren en optimaliseren van hun woon- en werkomgeving. Mijn passie ligt in het creëren van een georganiseerde, functionele en stijlvolle omgeving die aansluit bij jouw levensstijl en behoeften!

Ik heb veel ervaring in het organiseren van verschillende ruimtes en situaties. Waarbij ik op een efficiënte en effectieve manier te werk ga. Ik ben ervan overtuigd dat een opgeruimde en georganiseerde omgeving stress kan verminderen. Zodat je een gevoel van rust en overzicht ervaart.

Of je nu assistentie nodig hebt bij het opruimen van je huis, het optimaliseren van de indeling van ruimtes, het organiseren van je administratie, het beheren van je agenda of het organiseren van je werkplek, er zijn talloze manieren om je leven beter te organiseren. Als organizer help ik je niet alleen bij het opzetten van een systeem dat perfect bij jou past, maar ik kan ook ruimtes voor je herindelen om ze efficiënter te benutten. Bovendien deel ik handige tips om georganiseerd te blijven, zodat je het overzicht behoudt en stressvrij kunt functioneren.

Als je het lastig vindt om te beginnen of simpelweg tijd tekort komt, sta ik voor je klaar. Laten we samen aan de slag gaan en vandaag nog beginnen met het organiseren van jouw leven. Ontdek de voordelen van een opgeruimde en georganiseerde omgeving.

Heb jij ondersteuning of advies nodig? Neem geheel vrijblijvend contact op met een organizer bij jou in de buurt!