World Organizing Day

🏠 » Blog » World Organizing Day

20 mei, World Organizing Day, staat in het teken van opruimen en organiseren, ben jij er al klaar voor?

Het is bijna zover, op 20 mei vieren we World Organizing Day. Een dag die volledig gewijd is aan het belang van opruimen en organiseren. Opruimen en organiseren draagt bij aan een opgeruimd hoofd en een opgeruimd leven. Als opruimcoaches willen we jullie alvast warm maken voor deze speciale dag en jullie inspireren om de kracht van opruimen te ervaren.

Opruimen en organiseren gaat verder dan het simpelweg wegdoen van spullen die we niet meer nodig hebben. Het heeft een diepgaand effect op ons welzijn en onze gemoedstoestand. Door onze leefomgeving op te ruimen en te organiseren, creëren we ruimte en rust in ons hoofd. Het geeft ons een gevoel van controle en overzicht, waardoor we ons minder gestrest en overweldigd voelen. Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd.

Op World Organizing Day willen we iedereen aanmoedigen om de tijd te nemen om hun leefomgeving op te ruimen en te organiseren. Begin met kleine stappen, zoals het opruimen van een lade of kast en bouw zo op naar grotere projecten. Opruimen moet een gewoonte worden en geen lastige taak.

De opruimcoach kan je helpen

Als opruimcoaches staan wij klaar om jullie te ondersteunen en te begeleiden bij het opruimproces. Of het nu gaat om het organiseren van je kledingkast, het creëren van een opgeruimde werkplek of het herstructureren van je hele huis, wij helpen je graag om orde en rust te brengen in je leefomgeving.

Dus markeer 20 mei alvast in je agenda en maak je klaar om deel te nemen aan World Organzing Day. Laten we samen streven naar een leven van eenvoud, waarin we ons omringen met spullen die ons gelukkig maken en waarin we de ruimte hebben om te genieten.

Mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben, neem gerust contact met ons op. Wij kijken er naar uit om samen met jullie de kracht van opruimen te ervaren op World Organizing Day!

Anke van Gemert, 2DO Professional Organizing, http://www.2do-po.nl

Heb jij ondersteuning of advies nodig? Neem geheel vrijblijvend contact op met een organizer bij jou in de buurt!