Stap uit je comfortzone

🏠 » Blog » Stap uit je comfortzone
Stap uit je comfortzone

Wil je graag een opgeruimd huis en meer tijd voor jezelf, maar komt het er op een of andere manier niet van? Grote kans dat je dan binnen je comfortzone blijft! Die zone die zo veilig en vertrouwd aanvoelt, die je liever niet verlaat, omdat je simpelweg niet weet wat je te wachten staat.

Wat houd je tegen

Je zult niet de eerste zijn die hier last van heeft en zeker ook niet de laatste. Voor veel mensen is het een grote drempel om iets te veranderen wat zo vertrouwd aanvoelt. Van alleen al de gedachte kun je pijn in je buik krijgen of een angstig gevoel. Ook het inschakelen van een Professional Organizer kan voor sommige mensen een te grote stap zijn. Het is daarom verstandig om klein te beginnen. Een kleine stap in de richting van wat je wilt veranderen, kan er al voor zorgen dat je zelfvertrouwen toeneemt zodat je aan de slag kunt gaan.

Wanneer je de regie neemt, stap je uit je comfortzone. Het klopt dat het spannend voelt. Maar als je eenmaal die stap hebt gezet, zul je vrij snel merken dat het allemaal wel meevalt. Mocht het om wat voor reden niet lukken om orde te scheppen in je leef- en woonomgeving, neem dan de volgende stap en schakel de hulp in van een Professional Organizer.

Zet die eerste stap

Een Professional Organizer helpt je om structuur en overzicht te krijgen en te behouden. Oordeelt niet over je situatie maar gaat samen met jou aan de slag, waarbij jijzelf altijd de regie houdt. Hierdoor ontstaat meer rust in je hoofd en houd je meer tijd over om dingen te doen die je leuk vindt.

Mocht je vragen hebben of hulp wensen, neem dan gerust contact met ons op. Wellicht kunnen we je helpen om uit je comfortzone te komen!

Monique Engelhard                                              

Professional Organizer

Plaats een reactie

Heb jij ondersteuning of advies nodig? Neem geheel vrijblijvend contact op met een organizer bij jou in de buurt!